PRAJITURA CU MERE SI GRIS

Incrediente: o cana (1/4) faina alba, o cana (1/4) zahar tos, o cana (1/4) gris, 1 praf de copt (optional), 250 gr margarina taiata cubulete mici, 1 1/2 kg mere, 2 pliculete de zahar vanilat, un praf de scortisoara pisata
Preparare: Merele se curata de coaja si seminte si se dau pe razatoarea mare, se amesteca cu zaharul vanilat si scortisoara. Se amesteca faina, cu zaharul si cu grisul (uscate) - obtinandu-se 3 cani de compozitie uscata. In tava mica (nu cea de la aragaz) unsa se pune o cana (se insira uniform) din compozitia uscata, peste care se asterne 1/2 din cantitatea de mere, apoi inca o cana din compozitia uscata, cel de-al doilea strat de mere, terminand cu un ultim strat de compozitie (ultima cana). Margarina se aseaza cat mai uniform posibil. Se coace la cuptor la foc potrivit.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri