PRAJITURA CU FRUCTE DE PRIMAVARA

retete culinare
Incrediente: 2 oua, 200 gr zahar, 125 gr margarina, 100 ml lapte, esenta de vanilie, 150 gr cirese coapte pietroase si nu prea zemoase, 100 gr capsuni tari, 100 gr nuca sfaramata, nu macinata, 1 lingurita praf de copt, putin ulei si faina pentru uns si respectiv tapetat tava, 250 gr faina
Preparare: Se incinge intai cuptorul la 190 de grade, si se tapetateaza tava cu unt si faina. Se topeste putin margarina, apoi se amesteca cu ouale, zaharul, laptele si esentele. Faina se cerne cu praful de copt, apoi se amesteca cu restul ingredientelor pana se omogenizeaza aluatul. Fructele se spala, se usuca cu un servetel de hartie, apoi se taie in 2 , atat ciresele cat si capsunile. Se amesteca apoi cu aluatul apoi se toarna in tava deja tapetata. Se da rapid la cuptor. Se serveste dupa ce sa racit. Se poate coace si in tav

Ultimele produse cu reduceri