FASOLADA GRECEASCA DE POST

retete culinare
Incrediente: 300 gr fasole gigantica [sau normala], 1 ceapa, 2 catei de usturoi, 1 foaie mare de dafin, 4 linguri de ulei, 1 cutie cu rasii in bulion [tocate marunt], 1 lingurita coaja de lamaie, 1 varf de cutit cimbru uscat,sare piper negru dupa gust, 2 linguri de otet, 1 morcov,1 varf de cutit menta uscata.
Preparare: Se tine fasolea toata noaptea in apa multa, care se varsa, apoi se fierbe 5 minute, dupa care mai schimbam apa odata. Se pune la fiert pentru cca 1 ora, timp in care ne ocupam de restul legumelor. Morcovul se curata apoi se taie rondele subtiri. Ceapa se toaca marunt, iar usturoiul se piseaza. Separat se caleste in ulei ceapa tovata. Dupa ce s-a aurit se adauga ustuoiul si se mai amesteca pe foc inca 10-15 secunde. Dupa ce fasolea s-a muiat destul de mult, si e aproape fiarta, se adauga si morcovul, si

Ultimele produse cu reduceri