PRAJITURA CU BANANE 2

Incrediente: 300 g ciocolata rupta bucatele, 60 g unt, 1 cana si jumatate de faina, 100 g zahar, 2 lingurite ness, 1 lingurita praf de copt, un praf de sare, 250 ml iaurt, 1 banana mare pasata, 2 oua
Pentru glazura avem nevoie de: 100 ml frisca lichida, 150 g ciocolata rupta bucatele, 3 banane taiate rondele

Preparare: Topim untul si ciocolata. Intr-un alt vas se amesteca faina, zaharul, nessul, praful de copt si sarea. Se adauga iaurtul, banana pasata, ouale si se mixeaza putin. Se adauga amestecul de ciocolata cu unt si se omogenizeaza. Se toarna aluatul intr-o tava (20/30cm) tapetata cu hartie de copt si se coace in cuptorul preincalzit la 180 grade timp de aproximativ 40 de minute. Se verifica daca e gata cu o scobitoare. Dupa ce s-a racit se acopera cu rondele de banana. Pentru glazura se infierbanta frisca pana aproape de punctul de fierbere. Se ia

Ultimele produse cu reduceri