TARTA CU CREMA DE LAMAIE

Incrediente: 300 g faina, 150 zahar, 1 galbenus, 200 gr unt topit, coaja rasa de la o lamiie, 1 plic praf de copt
Pentru crema: un ou. 200 g zahar, 50 g amidon, 400 ml lapte, coaja rasa de la o lamaie

Preparare: Se pune la fiert 300 ml lapte cu zaharul si coaja de lamaie,apoi se adauga galbenusul batut cu restul de lapte si cu amidonul. Si se amesteca rapid 1 minut pana se ingroasa si se da deoparte.
Amestecam toate ingredientele si framantam aluatul cu miinile. Cam asa va arata aluatul rezultat, un aluat care pare tare, dar e destul de moale. Il punem in folie de plastic si-l dam la rece pentru 1 ora. Dupa ce s-a scurs timpul, scoatem aluatul de la rece taiem din el o bucata pentru ornament, bucata ramasa il intindem in foaie subtire, il punem in tava de tarta si intepam cu furculita. Dam pentru 10 min la cuptor la precopt apoi il scoatem si punem si c

Ultimele produse cu reduceri