PIEPT DE PUI CU CIUPERCI SI SOS DE MUSTAR

Incrediente: 4 bucati de piept de pui, 150 g parmesan ras ,150 g cascaval ,400 g ciuperci proaspete ,1/4 pahar de mustar ,50 ml vin alb, sec ,1 catel mare de usturoi ,2 linguri de boia dulce ,1 lingurita rasa cimbru
sare si piper

Preparare: Pieptul de pui se taie in 2 bucati fiecare. Se preincalzeste cuptorul la 375 C; Intr-o cratita se pun puiul dat prin usturoiul pisat, ciupercile taiate felii de 5 mm grosime; Se amesteca intr-o cana vinul cu mustarul si cimbrul. Se toarna peste pui; Se rade cascavalul peste pui, se adauga parmesanul. Se presara boiaua dulce si piperul; Se da la cuptor aproximativ 45 de minute, pana se face puiul si se formeaza crusta.


Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri