PATRATELE CU NUCA DE COCS

Incrediente: 8 oua, 350g. zahar pudra, 8 linguri apa, 2 linguri cacao,250g faina,1 praf de copt,1Kg.crema de vanilie,100g.nuca de cocos.
Preparare: Se bat 8 galbenusuri cu 350g. zahar pudra si 8 linguri apa pina volumul se dubleaza si devine o crema spumoasa. Separat se amesteca faina cu cacao si praful de copt care se incorporeaza in crema de mai sus,dupa care se adauga albusurile batute spuma. Se amesteca usor cu o spatula. Se tapeteaza o tava patrata cu ulei si faina in care se pune compozitia si se coace la foc mic 30 min. Se lasa sa se raceasca apoi se taie blatul in doua pe orizontal si se pune jumatate din crema intre foi. Prajitura se taie in patratele. Fiecare patratel se unge cu crema(cealalta jumatate) dupa care se da prin nuca de cocos.

Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri