PASTE CU CIUPERCI

Incrediente: Paste 2 pungi, ciuperci 2 borcane, suc de rosii 6 linguri, unt 150 grame, delikat 2 lingurite, piper, usturoi dupa gust.

Preparare: Se fierb pastele cu putina sare. Separat, cat timp fierb pastele, se prepara sosul.Intr-o cratita, se pune la incins putin ulei peste care se adauga sucul de rosii si putina apa, se lasa sa dea in clocot.Pana da in clocot sosul, se pregatesc ciupercile care se spala si se taie, daca sunt intregi, dupa preferinta.Dupa ce sosul a dat in clocot, se adauga ciupercile, delikatul, piperul.Cand este aproape gata se adauga usturoiul taiat feliute si se ia sosul de pe foc.Se unge cu unt o cratita si se adauga pastele, care in prealabil au fost spalate, si sosul.Se dau la cuptor pentru 15-20 min.

Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri