Preparare: Franzela se taie felii de grosimea unui deget si se inmoaie in lapte amestecat cu 3 oua, 100 g zahar si putina sare.Branza de vaci se freaca cu smantana, restul de zahar, zaharul vanilat, coaja de lamaie rasa, restul de oua si putina sare. Se unge cu unt un vas de cuptor, se asaza un rand de felii de franzela, se toarna pe deasupra jumatate din cantitatea de compozitie cu branza, peste branza se pune un al doilea rand de felii de felii de franzela si tot asa mai departe punandu-se in total trei randuri de felii de franzela si doua randuri de branza.Laptele ramas se toarna peste franzela, se asaza deasupra bucati de unt si se da vasul la cuptor, la un foc potrivit timp de 45 min. Se
PAPARA DULCE
Incrediente: Franzela 500 g, lapte 700 ml, oua 5 buc, smantana 200 g, zahar 200 g, branzade vaci 700 g, coaja de lamaie rasa 20 g, zahar vanilat 1 plic, unt 100 g, sare
Preparare: Franzela se taie felii de grosimea unui deget si se inmoaie in lapte amestecat cu 3 oua, 100 g zahar si putina sare.Branza de vaci se freaca cu smantana, restul de zahar, zaharul vanilat, coaja de lamaie rasa, restul de oua si putina sare. Se unge cu unt un vas de cuptor, se asaza un rand de felii de franzela, se toarna pe deasupra jumatate din cantitatea de compozitie cu branza, peste branza se pune un al doilea rand de felii de felii de franzela si tot asa mai departe punandu-se in total trei randuri de felii de franzela si doua randuri de branza.Laptele ramas se toarna peste franzela, se asaza deasupra bucati de unt si se da vasul la cuptor, la un foc potrivit timp de 45 min. Se
Preparare: Franzela se taie felii de grosimea unui deget si se inmoaie in lapte amestecat cu 3 oua, 100 g zahar si putina sare.Branza de vaci se freaca cu smantana, restul de zahar, zaharul vanilat, coaja de lamaie rasa, restul de oua si putina sare. Se unge cu unt un vas de cuptor, se asaza un rand de felii de franzela, se toarna pe deasupra jumatate din cantitatea de compozitie cu branza, peste branza se pune un al doilea rand de felii de felii de franzela si tot asa mai departe punandu-se in total trei randuri de felii de franzela si doua randuri de branza.Laptele ramas se toarna peste franzela, se asaza deasupra bucati de unt si se da vasul la cuptor, la un foc potrivit timp de 45 min. Se