PAINE APERITIV

Incrediente: 4 oua fierte,1 castravete,1 salata,1 ardei gras,200 gr telemea,200 gr sunca,200 gr cascaval,1 kg de faina,25 gr drojdie,1 lion gura de zhaar,50 ml ulei,sare

Preparare: Se desface drojdia in apa calda cu o lingurita de zahar.Se framanta cu jumatate din cantitatea de faina si se lasa la crescut cam 1 ora.Se adauga apoi si restul ingredientelor,se framanta cu cca 5oo ml de apa pana nu se mai lipeste de maini.Se lasa la dospit 2-3 ore.Se da la cuptor in forma rotunda si se coace cca 50 de minute.Se scoate
apoi si se lasa la racit.Cand e rece deja se taie deasupra unncapac,se scoate miezul si in golul format se astern felii de branza aslernate cu sunca,cascaval,foi de salata,rondele de ardei,si feliute de castravete.Se mai poate da 20 de minute la cuptor sau se poate servi asa.


Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri