MUCENICI UMPLUTI CU PASTA DE NUCA SI MIERE

Incrediente: Aluat:700 gr faina,50 gr margarina,2 linguri ulei,100 gr zahar,50 gr drojdie,1 lingurita coaja de lamaie,1 plic zahar vanilat
Umplutura:500 gr nuca macinata,200 gr miere,50 gr zahar,esenta de portocale
Sirop:400 ml apa,1 esenta de portocale,1 esenta de rom,200 gr zahar

Preparare: Se dizolva drojdia in jumatate cana apa calduta,se amesteca cu 2 linguri faina si 1 lingurita zahar si se lasa la crescut 15 minute.Separat se fierbe 1cana de apa cu zaharul,vanilia si coaja de lamaie si se topeste margarina cu uleiul.Se face o gaura in mijlocul fainii si se toarna maiaua si zaharul topit si racit si se framanta muind mainile in margarina topita sa nu se lipesca.Se framanta aluatul apoi se lasa la crescut o ora.Intre timp se amesteca nuca macinata cu mierea,zaharul si esenta de portocale si separat se fierb ingredientele pentru sirop.
Aluatul cresc

Ultimele produse cu reduceri