PACHETELE DE LEGUME - GARNITURA

Incrediente: 4 rosii,2 castraveti mari de sera,4 dovlecei mici tineri,2 morcovi,8 cepe verzi,8 linguri de ulei,cimbru,8 bucati folie de aluminiu,4 ardei cornuti verzi
Preparare: Se spala si se curata legumele,apoi se taie in sferturi rosiile,in 3-4 bucati ceapa verde cu tot cu frunze,in chibrite morcovul,si in 2 pe lung dovleceii curatati de coaja.Castravetiii curatati de coaja se taie in sferturi pe lung,apoi fiecare sfert se taie in 2 pe lat iar ardeii curatati de seminte se taie in 2 pe lung.Pe fiecare folie de aluminiu se aseaza 1 bucata de dovlecel,una de castravete,una de ardei,1 ceapa,2 sferturi de rosii,se presara totul cu cimbru,se stropeste cu 1 lingura de ulei,a[oi se impacheteaza ermetic cu grija.Se aseaza pachetelele pe gratar,sau se pot aseza si in tava la cuptor.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri