MIEL LEMONATO reteta greceasca

Incrediente: 1 KG. carne de miel, 2 linguri grasime, 2 linguri faina, 2 lamii, sare ,piper alb,cimbru 1 lingurita,4 cartofi taiati cubulete



Preparare: Carnea taiata bucati se inabuse in grasime cu sare. Se adauga apa cit cuprinde si se lasa sa fiarba; cind carnea este bine fiarta, se prepara sosul alb ca la ciulama, cu deosebire ca se lasa mai subtire si faina se rumeneste putin. Se stinge cu zeama in care a fiert carnea, strecurata si limpezita. Se adauga zeama de lamiie, se potriveste de acru si sare,se adauga condimentele.In apa in care a fiert mielul[daca a mai ramas daca nu se adauga apa] se fierb si cartofii cubulete.Se scot cand sunt aproape fierti,se pun intr-o cratita cu carnea de miel pe deasupra,se toarna sosul de lamaie si se dau la cuptor sa se rumeneasca.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri