MIEL CU SOS DE ARDEI IUTE

Incrediente: 1,5 kg carne macra de miel ,200 ml iaurt ,zeama de la o lamaie ,2 linguri ulei ,2 cepe, taiate felii ,2 lingurite boia iute ,2 lingurite chimen, macinat ,400 g rosii decojite, din conserva ,3 ardei iuti rosii ,apa clocotita ,3 linguri patrunjel verde, tocat ,sare si piper dupa gust

Preparare: Se taie carnea de miel in cuburi de 2,5 cm; Se pune carnea intr-un castron si se amesteca cu iaurtul, zeama de lamaie si sarea, se lasa la marinat cel putin 1 ora (sau peste noapte); Se incinge uleiul intr-o cratita si se caleste ceapa, se adauga condimentele, rosiile, ardeiul iute si carnea de miel cu sosul de iaurt; Se da in clocot, se acopera si se lasa la foc mic 2 ore pana se fragezeste carnea, amestecand din cand in cand; Cand este gata se adauga patrunjelul tocat si se serveste.


Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri