Preparare: Maruntaiele curatate si spalate bine se pun la fiert in apa cu sare, se curata spuma cu spumiera des; Se pun la fiert 3 oua, se fierb tari. Feliile de paine se inmoaie in lapte, se scurg bine. Ceapa verde, patrunjelul si mararul se toaca marunt; Maruntaiele fierte bine se lasa sa se raceasca si dupa aceea se dau prin masina de tocat impreuna cu feliile de paine, se amesteca cu verdeata tocata; Se adauga galbenusurile la compozitia facuta mai sus, se sareaza si se pipereaza, la sfarsit se pun si albusurile spuma; Se amesteca si compozitia rezultata se pune intr-o tava de chec unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se da la cuptor pentru 40-45 min. Se
DROB DE MIEL 1
Incrediente: maruntaiele mielului (inima, ficat, rinichi), 6 oua ,3 legaturi de ceapa verde ,1 legatura patrunjel ,1 legatura marar ,2 linguri smantana ,2 felii de paine ,1 ceasca lapte ,sare si piper