MANCARICA DE CARTOFI CU SMANTANA

Incrediente: 2 kg cartofi, 200 ml ulei, 500 g ceapa, 150 g faina, 200 g smantana, 1 legatura verdeata, sare, piper, boia de ardei, dupa gust.
Preparare: Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi; ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se inabusa in ulei cu putina apa, apoi se adauga boiaua de ardei si faina cernuta; se amesteca componentele. Se completeaza vasul cu apa, cat este necesara pentru mancare, se adauga sarea si piperul, dupa gust, si se continua fierberea cca 15 minute. Se pun cartofii, continuand fierberea inabusita inca 30 minute. Smantana se freaca si se adauga spre sfarsitul fierberii. Cand este gata se potriveste gustul. Se poate introduce vasul la cuptor pentru gratinarea legumelor. Se serveste cu verdeata taiata marunt.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri