MANCARE DE VITA SI PUI CU PRUNE USCATE

retete culinare
Incrediente: 6 felii de muschi file, 100 ml alb, 80 ml, 500 g prune afumate, 1 piept de pasare, 1 cana de supa, sare, piper macinat
Preparare: Prunele se pun fara samburi in apa rece cat timp se pregateste carnea.
Se rumenesc feliile de muschi in ulei incins pana se rumenesc, sarate si piperate dupa gust. Se lasa in vasul in care s-au prajit, se acopera cu o cana de supa de carne sau zarzavat si un pahar mic de vin alb. Se acopera cratita si se lasa sa fiarba la foc mic 20 min. Prunele se pun peste friptura, impreuna cu care se fierb o ora. Se adauga apa calda in timpul fierberii, pentru ca mancarea sa nu scada de tot. Cand prunele ajung la forma lor initiala, mancarea este gata. Se pune si un piept de pasare taiat felii subtiri, se mai fierb 15 min., dupa care cratita se ia de pe foc. Mancarea s

Ultimele produse cu reduceri