BUDINCA DIN CARNE DE VITA

retete culinare
Incrediente: 500 g carne macra de vaca, 1 pahar lapte, 1 ou, 50 g faina, sare, piper macinat, 2 castraveti murati, 2 linguri unt
Preparare: Carnea se curata de pielite si se da prin masina de tocat.
Se pune intr-un vas adanc si se amesteca cu faina, un pahar de lapte si un ou batut spuma.
Amestecul se sareaza si se pipereaza dupa gust, dupa care se pune intr-o forma unsa cu 2 linguri de unt si tapetata cu faina.
Compozitia se impaneaza cu felii de castravete murat taiat felii pe lung si se da la cuptor pentru o ora, la foc potrivit.
Se scoate cand s-a rumenit bine, se lasa sa se raceasca si se taie felii groase, care se servesc reci, cu garnitura de legume sote.


Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri