MANCARE DE CARTOFI CU FASOLE VERDE

Incrediente: 1 kg de fasole verde ,4 cartofi, curatati si taiati cubulete ,4 rosii decojite si taiate cubulete ,4 cepe taiate fin ,1/2 cana ulei de masline ,1 ardei verde fin taiat ,1 legatura de patrunjel verde fin taiat,1-2 capatani de usturoi taiat bucatele ,150 ml de apa ,sare de mare ,piper proaspat macinat



Preparare: Se spala fasolea, se curata la capete si eventual de partea atoasa; Intr-o cratita se soteaza ceapa taiata fin si usturoiul in ulei de masline; Se pun peste ceapa calita fasolea verde, cartofii cubulete, rosiile, ardeiul, sare, piperr si apa; Se tine pe foc potrivit 50 minute, pana se face fasolea vertde, eventual mai adaugandu-se apa; Se serveste calda sau rece, cu patrunjel pe deasupra.

Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri