LASAGNA FALSA DIN JAMBON

Incrediente: 12-15 felii foarte subtiri de jambon,3 oua,200 g telemea,2 linguri de faina,200 g cascaval,4oo g lapte,2 linguri pesmet,1 lingura cu unt,1 cutie mazare[400 g],1/2 legatura patrunjel tocat
Preparare: Se fierbe laptele,apoi se adauga faina desfacuta cu putina apa si se tine pe foc pana se intareste.Se lasa la racit si se amesteca cu cascavalul ras,telemeaua sfaramata,mazarea scursa,ouale si patrunjelul.Se amesteca totul.Se unge o tava cu unt,se presara cu pesmet.Se pune in tava cam un sfert din umplutura,se acopera cu felii de jambon,apoi iar umplutura,iar jambon,pana se epiuzeaza stocul,ultimul strat trebui sa fie tot de umplutura,care se presoara cu pesmet.Se da la cuptor la 180 de grade pana se intareste.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri