GRATAR DIN MIEL MARINAT IN IAURT

Incrediente: 2 kg pulpa de miel 350 g iaurt ,3 lamai,1 legatura rozmarin proaspat sau 3 lingurite frunze uscate de rozmarin ,4 linguri ulei de masline ,7 catei de usturoi ,2 lingurite sare ,1 lingurita piper macinat
Preparare: Se curata usturoiul si se piseaza cu sarea. Se pun si frunzele de rozmarin si se mai piseaza un pic, pentru a se sfarama rozmarinul si a permite uleiului aromat sa iasa in sos. Se adauga uleiul de masline, piperul macinat, iaurtul si sucul de la lamaie; Carnea de miel se cresteaza cu un cutit si se aseaza intr-o cratita. Peste carnea de miel se toarna sosul pregatit anterior, avand grija sa fie bine unsa, inclusiv in crestaturi. Se acopera si se da la frigider, avand grija sa o mai rasucim din cand in cand, astfel incat carnea de miel sa se marineze uniform in sos; Se scoate carnea din frigider, se lasa sa ajunga la temperatura camere

Ultimele produse cu reduceri