FRIPTURA DE MIEL CU PIURE DE FASOLE

Incrediente: 4 fripturi groase din pulpa de miel ,1 lingura piper negru ,1 lamaie pentru zeama ,frunze de menta proaspata ,2 conserve de fasole alba boabe de 400 g fiecare ,6 linguri ulei de masline ,2 catei de usturoi ,sare si piper dupa gust



Preparare: Fasolea boabe spalata si scursa din conserve, se pune intr-o cratita cu 4 linguri de ulei si 3 linguri de apa la incalzit. Se striveste cu blenderul pana se obtine un piure neuniform, se adauga menta si sucul de lamaie si se pastreaza la cald; Se presara fiecare bucata de friptura cu piper macinat si sare. Se incinge restul de ulei intr-o tigaie si se prajesc bucatile de friptura pe rand pe ambele parti cate 30minute;Se imparte piureul de fasole pe patru farfurii si se pune pe fiecare cate o bucata de friptura. Se serveste cald, pe principiul rapid si proaspat, cu untisor daca aveti pe fiecare farfuri

Ultimele produse cu reduceri