DOVLEAC UMPLUT CU PUI SI CARTOFI

Incrediente: 1 dovleac mijlociu ,800 g piept de pui ,3 linguri unt ,200 G ceapa ,1 lingura faina ,1 pahar supa sau apa fiarta ,4 linguri smantana dulce ,1 mar ,4 cartofi , sare, piper



Preparare: Pipetul de pui, taiat in cubulete, se prajeste in unt, pana se rumeneste; In grasimea ramasa se prajeste ceapa taiata fin, se presara faina, se potriveste de sare si piper, apoi se adauga apa sau supa si se lasa sa fiarba timp de 10 minute; Se pun cubuletele de pui in sosul obtinut si se lasa sa mai fiarba 10 minute; Se adauga smantana dulce si se mai fierbe cca 15 minute; Se spala dovleacul, se decupeaza un capacel. Capacelul se curata de coaja, se taie in cubulete si se prajeste cu putin unt; Dovleacul se curata de seminte, se presara cu zahar in interior si se da la cuptor timp de 15-20 de minute la foc mijlociu; Merele si cartofii se taie in cubulete, ap

Ultimele produse cu reduceri