Preparare: Se incing 2-3 linguri de ulei si se taie cuburi potrivite carnea. Se toaca ceapa fin. Se prajeste la foc rapid carnea pe toate partile si se adauga ceapa. Se lasa citeva minute, amestecind din cind in cind. Se adauga usturoiul tocat fin. Se stinge cu apa si zeama de carne, cit sa acopere toata carnea. Se condimenteaza cu curry, sare, piper, si praf de ghimbir. Se adauga foile de dafin. Se reduce focul la mic. Se acopera si se lasa 20-30 de minute, adaugind apa daca este necesar. Se curata cartofii si se taie cuburi potrivite. Se adauga la gulas. Se lasa sa se fiarba pina cind cartofii sint fierti. Cu citeva minute inainte de a stinge focul, se curata ouale, se
CURRY DE CURCAN CU OUA FIERTE
Incrediente: 1 kg carne de curcan [ piept] , 1 kg cartofi, 400 g ceapa, 8 oua fierte, 2 lingurite curry, 2 foi de dafin, 1 varf cutit ghimbir pudra, o cana de supa de carne, 1 catel usturoi
Preparare: Se incing 2-3 linguri de ulei si se taie cuburi potrivite carnea. Se toaca ceapa fin. Se prajeste la foc rapid carnea pe toate partile si se adauga ceapa. Se lasa citeva minute, amestecind din cind in cind. Se adauga usturoiul tocat fin. Se stinge cu apa si zeama de carne, cit sa acopere toata carnea. Se condimenteaza cu curry, sare, piper, si praf de ghimbir. Se adauga foile de dafin. Se reduce focul la mic. Se acopera si se lasa 20-30 de minute, adaugind apa daca este necesar. Se curata cartofii si se taie cuburi potrivite. Se adauga la gulas. Se lasa sa se fiarba pina cind cartofii sint fierti. Cu citeva minute inainte de a stinge focul, se curata ouale, se
Preparare: Se incing 2-3 linguri de ulei si se taie cuburi potrivite carnea. Se toaca ceapa fin. Se prajeste la foc rapid carnea pe toate partile si se adauga ceapa. Se lasa citeva minute, amestecind din cind in cind. Se adauga usturoiul tocat fin. Se stinge cu apa si zeama de carne, cit sa acopere toata carnea. Se condimenteaza cu curry, sare, piper, si praf de ghimbir. Se adauga foile de dafin. Se reduce focul la mic. Se acopera si se lasa 20-30 de minute, adaugind apa daca este necesar. Se curata cartofii si se taie cuburi potrivite. Se adauga la gulas. Se lasa sa se fiarba pina cind cartofii sint fierti. Cu citeva minute inainte de a stinge focul, se curata ouale, se