COSTITE GLAZURATE DE PORC LA GRATAR

Incrediente: 2 kg costite de porc ,2 cepe ,4 catei de usturoi ,2 linguri ulei ,50 g ketchup ,200 g bulion ,1 lingura miere ,1 lingura sos de soia ,3 linguri otet ,1 lingurita mustar ,1 lingurita ghimbir ,1 foaie de dafin ,1 cuisor ,coaja rasa de lamaie si portocala, sare si piper dupa gust



Preparare: Ceapa si usturoiul se curata si se toaca fin, pentru glazura se caleste in ulei jumate din ceapa si de usturoi; Se adauga ketchup-ul, bulionul si mierea, se condimenteaza de sare si piper, se adauga ghimbirul, 1 lingura otet, mustarul, sosul de soia, se fierbe acoperit la foc mediu 10 minute; Se da intr-un clocot apa cu restul de ceapa, foaia de dafin, cuisorul, 2 linguri de otet, coaja de la citrice, se fierb in aceasta apa costitele 15-20 minute; Costitele se scot din apa, se ung cu glazura, se frig la gratar pe fiecare parte cca 5 minute, turnandu-se din

Ultimele produse cu reduceri