Umplutura:1 telina, 1 mar verde, 2 cartofi, 1 morcov, 250 g carne tocata amestec, 1 ceapa mare, 2-4 linguri de pesmetm, 1 ou
Pentru tava: 2 linguri de untura, 2 cartofi, 1 lingurita cimbru, sare, piper
Preparare: Se dau pe razatoare toate legumelesi marul pentru umplutura, apoi se storc bine de apa cu mana. Se amesteca cu restul ingredientelor, punand atat pesmet cat sa inchege compozitia. Se cos costitele in forma de coroana. In tava unsa cu untura, se aseaza un pat de cartofi condimentati , foarte subtire feliati, si o cana de apa, apoi se aseaza deasupra lor coronita de costite in mijlocul careia punem umplutura. Se da la cuptor dupa ce am uns-o cu 2 linguri de untura. Se coace cca 1 ora pana prinde o cruista aurie l;a foc potrivit. Se serveste cu legume asortate sa