CONSERVAREA PASTAILOR 1

Incrediente: 5 kg. fasole verde, 2 kg. rosii acrisoare, 300 ml ulei, frunze de telina si de patrunjel verde
Preparare: Fasolea se spala f bine si se rupe cat de mare doriti voi,dupa care se pune pe un prosop(la uscat).Rosiile se taie marunt. Frunzele de telina si de patrunjel se taie marunt,de asemenea. Intr-o oala inalta,dupa ce pun cei 300 ml ulei, incep sa asez in straturi:fasolea,peste rosiile,sare,frunze si se repeta pana se termina materia prima,ultimul start fiind rosii. Se foloseste sare mare,grunjoasa,nu iodata. Oala se acopera cu 2 capace, unul mic ce preseaza compozitia, iar deasupra il pun pe cel al oalei si se da la foc mic,se fierbe pana se inmoaie fasolea.Se pune si putina aspirina,fasolea fiarta o pun in borcane de 800 gr(720ml),si se sterilizeaza borcanele pline cu fasole(la foc mic), dupa care se aseaza borcanele la "dormit" in ha

Ultimele produse cu reduceri