Preparare: Morcovii se curata de coaja, se spala si se taie fasii. Ceapa verde se curata, se spala iar doua fire se taie fasii. O parte se mai taie rondele iar cealalta parte se lasa intreaga. Caisele se taie si ele fasii iar ghimbirul se spala si se da prin razatoare. Snitelul se da cu sare, piper si coriandru. Ghimbirul si fasiile de morcovi, ceapa verde si caise se amesteca apoi se distribuie in mod egal pe cele 4 buc de carne, care se ruleaza si se fixeaza cu scobitori. Uleiul se incinge intr-o tigaie si se prajesc ruladele de jur imprejur. Se stinge
MINIRULADE ORIENTALE CU OREZ BASMATI
Incrediente: 200 g morcovi, 2 legaturi ceapa verde, 75 g caise uscate,10 g ghimbir, 4 buc subtiri de snitel de porc (cca. 600-700 g in total), 4 linguri ulei,4 linguri sos de soia,400 g supa carne (instant),6 linguri sos asiatic dulce-acrisor, 240 g orez Basmati, sare,piper alb, coriandru macinat, scobitori
Preparare: Morcovii se curata de coaja, se spala si se taie fasii. Ceapa verde se curata, se spala iar doua fire se taie fasii. O parte se mai taie rondele iar cealalta parte se lasa intreaga. Caisele se taie si ele fasii iar ghimbirul se spala si se da prin razatoare. Snitelul se da cu sare, piper si coriandru. Ghimbirul si fasiile de morcovi, ceapa verde si caise se amesteca apoi se distribuie in mod egal pe cele 4 buc de carne, care se ruleaza si se fixeaza cu scobitori. Uleiul se incinge intr-o tigaie si se prajesc ruladele de jur imprejur. Se stinge
Preparare: Morcovii se curata de coaja, se spala si se taie fasii. Ceapa verde se curata, se spala iar doua fire se taie fasii. O parte se mai taie rondele iar cealalta parte se lasa intreaga. Caisele se taie si ele fasii iar ghimbirul se spala si se da prin razatoare. Snitelul se da cu sare, piper si coriandru. Ghimbirul si fasiile de morcovi, ceapa verde si caise se amesteca apoi se distribuie in mod egal pe cele 4 buc de carne, care se ruleaza si se fixeaza cu scobitori. Uleiul se incinge intr-o tigaie si se prajesc ruladele de jur imprejur. Se stinge