Preparare: Se curata si se spala ciupercile si ceapa. Apoi se taie cubulete. Se pun intr-un castron sau o tigaie suficient de mare si se calesc in ulei cu putina apa, pina se inmoaie si se evapora apa. Se potrivesc de sare si piper. Se lasa sa se raceasca. Se incalzeste cuptorul la foc potrivit. Se ung doua tavi de chec cu ulei si se tapeteaza cu faina [sau o tava de 20/30]. Se separa ouale. Se bat albusurile spuma. Ciupercile se amesteca cu galbenusurile, smintana si mararul tocat . Se adauga albusurile si faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca usor, de jos in sus pina se omogenizeaza, avind grija sa nu se
CHEC DE CIUPERCI 2
Incrediente: 3 cepe medii taiate cubulete, 2 cutii ciuperci , 5 oua, 8 linguri de faina, 5 linguri de smintana, 1 legatura mare de marar, 5 linguri de ulei, sare si piper, 1 lingurita praf de copt, 3 linguri cascaval
Preparare: Se curata si se spala ciupercile si ceapa. Apoi se taie cubulete. Se pun intr-un castron sau o tigaie suficient de mare si se calesc in ulei cu putina apa, pina se inmoaie si se evapora apa. Se potrivesc de sare si piper. Se lasa sa se raceasca. Se incalzeste cuptorul la foc potrivit. Se ung doua tavi de chec cu ulei si se tapeteaza cu faina [sau o tava de 20/30]. Se separa ouale. Se bat albusurile spuma. Ciupercile se amesteca cu galbenusurile, smintana si mararul tocat . Se adauga albusurile si faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca usor, de jos in sus pina se omogenizeaza, avind grija sa nu se
Preparare: Se curata si se spala ciupercile si ceapa. Apoi se taie cubulete. Se pun intr-un castron sau o tigaie suficient de mare si se calesc in ulei cu putina apa, pina se inmoaie si se evapora apa. Se potrivesc de sare si piper. Se lasa sa se raceasca. Se incalzeste cuptorul la foc potrivit. Se ung doua tavi de chec cu ulei si se tapeteaza cu faina [sau o tava de 20/30]. Se separa ouale. Se bat albusurile spuma. Ciupercile se amesteca cu galbenusurile, smintana si mararul tocat . Se adauga albusurile si faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca usor, de jos in sus pina se omogenizeaza, avind grija sa nu se