CEAFA DE PORC CU GARNITURA SI SOS

Incrediente: 2 bucati ceafa de porc cu os, 4 cartofi , 200 g galbiori, 200 ml smantana, o mina arpagic verde sau ceapa verde, o ceapa mijlocie, 2 linguri unt, 4 linguri ulei
Preparare: Se curata cartofii si se fierb in apa cu sare pina cind se inmoaie dar nu se sfarama. Se bate usor carnea si se taie eventual pe margini. Se pune la incins ulei intr-o tigaie si cind uleiul este bine incins la foc mediu se adauga carnea si se prajeste citeva minute pe ambele parti, pina cind se rumeneste. Se adauga apa cit sa acopere carnea si se lasa sa se fiarba. Se curata ciupercile, se taie bucati mari. Se taie fin arpagicul verde. Se taie marunt ceapa de apa. Se incinge untul la foc mediu si se prajeste ceapa 2-3 minute. Se adauga ciupercile, se lasa citeva minute si apoi se da focul la mic, se adauga smantana si se lasa cam 10 minute. Se scurg cartofii si se presara ceap

Ultimele produse cu reduceri