Preparare: Se spala broccoli si fasolea verde si se rup varfurile pastailor; Se pun la fiert 2 litrui de apa si cand aceasta clocoteste, se introduc broccoli, fasolea si boabele de mazare pentru 15 minute, apoi se scot si se scurg; Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se pune sa se inabuse cu 1 lingura de ulei si 2 linguri de apa, dupa 5 minute, se adauga vegetalele fierte si se mai lasa 4-5 minute pe foc; Iaurtul amestecat cu amidonul si cu branza de vaci se adauga peste vegetale; Se unge cu uleiul ramas un vas termorezistent, se presara 1 lingura de pesmet si se toarna compozitia de budinca; Se presara pe deasu
BUDINCA DIETETICA DEGRESATA
Incrediente: 300 g broccoli ,300 g fasole verde ,300 g boabe de mazare, 1 ceapa medie ,2 linguri ulei de masline ,200 ml iaurt dietetic ,100 g branza de vaci degresata ,4 linguri de pesmet graham ,1 lingura amidon, sare si piper dupa gust
Preparare: Se spala broccoli si fasolea verde si se rup varfurile pastailor; Se pun la fiert 2 litrui de apa si cand aceasta clocoteste, se introduc broccoli, fasolea si boabele de mazare pentru 15 minute, apoi se scot si se scurg; Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se pune sa se inabuse cu 1 lingura de ulei si 2 linguri de apa, dupa 5 minute, se adauga vegetalele fierte si se mai lasa 4-5 minute pe foc; Iaurtul amestecat cu amidonul si cu branza de vaci se adauga peste vegetale; Se unge cu uleiul ramas un vas termorezistent, se presara 1 lingura de pesmet si se toarna compozitia de budinca; Se presara pe deasu
Preparare: Se spala broccoli si fasolea verde si se rup varfurile pastailor; Se pun la fiert 2 litrui de apa si cand aceasta clocoteste, se introduc broccoli, fasolea si boabele de mazare pentru 15 minute, apoi se scot si se scurg; Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se pune sa se inabuse cu 1 lingura de ulei si 2 linguri de apa, dupa 5 minute, se adauga vegetalele fierte si se mai lasa 4-5 minute pe foc; Iaurtul amestecat cu amidonul si cu branza de vaci se adauga peste vegetale; Se unge cu uleiul ramas un vas termorezistent, se presara 1 lingura de pesmet si se toarna compozitia de budinca; Se presara pe deasu