BUDINCA DE CLATITA CU CREIER

Incrediente: Pentru aluat: 150 g faina, 300 ml lapte, 2 oua. Pentru umplutura: 800 g creier proaspat, 4 oua, 200 g ceapa, ulei pentru prajit , 50 g unt, o mina de patrunjel tocat fin, sare, piper dupa gust
Preparare: Se face aluatul si se lasa sa se odihneasca pina cind se prepara umplutura. Se curata bine creierul de pielite si se fierbe in apa cu putina sare. Se incinge uleiul si se caleste la foc rapid ceapa tocata fin. Se bat doua din ouale pentru umplutura. Se scurge creierul fiert, se taie bucatele si se adauga la ceapa. Se toarna cele doua oua batute, patrunjelul. Se condimenteaza dupa gust. Se intoarce omleta. Cind este bine facuta, se ia de pe foc. Se fac 6 clatite si se umplu cu compozitia de creier, taiata bucati. Se unge un vas termorezistent cu unt, se dispun clatitele, se bat celelalte doua oua si se dispun peste clatite. Se taie untul bucatele

Ultimele produse cu reduceri