Preparare: Se taie ceapa solzi si se prajeste in ulei incins, intr-o oala incapatoare. Se taie bucati mici carnea si se adauga la ceapa. Dupa ce carnea prinde culoare, se adauga curcuma, boia, sare, lintea spalata in prealabil si se amesteca bine. Se adauga pasta de rosii. Se lasa sa se rumeneasca un minut-doua. Se adauga apa cit sa acopere. Se da focul la mediu si se acopera. Se pun lamiile la inmuiat in apa, dupa ce au fost impunse in mai multe locuri. Se curata cartofii si se taie ca pentru cartofi prajiti. Se sareaza bine si apoi se prajesc separat in ulei, la foc mediu. Se scurg de ulei pe un prosop de hirtie.Cind carnea din mincare este f
MANCARE DE VITA CU LINTE SI CARTOFI
Incrediente: 1,200 g carne de vita ca pentru gulas, 2 cepe mari, 100 g linte galbena, 3 lingurite pasta de rosii, 2 lamii uscate, 6 cartofi mijlocii, o cana orez cu bob lung, 4 rosii mici, curcuma, boia iute dupa gust
Preparare: Se taie ceapa solzi si se prajeste in ulei incins, intr-o oala incapatoare. Se taie bucati mici carnea si se adauga la ceapa. Dupa ce carnea prinde culoare, se adauga curcuma, boia, sare, lintea spalata in prealabil si se amesteca bine. Se adauga pasta de rosii. Se lasa sa se rumeneasca un minut-doua. Se adauga apa cit sa acopere. Se da focul la mediu si se acopera. Se pun lamiile la inmuiat in apa, dupa ce au fost impunse in mai multe locuri. Se curata cartofii si se taie ca pentru cartofi prajiti. Se sareaza bine si apoi se prajesc separat in ulei, la foc mediu. Se scurg de ulei pe un prosop de hirtie.Cind carnea din mincare este f
Preparare: Se taie ceapa solzi si se prajeste in ulei incins, intr-o oala incapatoare. Se taie bucati mici carnea si se adauga la ceapa. Dupa ce carnea prinde culoare, se adauga curcuma, boia, sare, lintea spalata in prealabil si se amesteca bine. Se adauga pasta de rosii. Se lasa sa se rumeneasca un minut-doua. Se adauga apa cit sa acopere. Se da focul la mediu si se acopera. Se pun lamiile la inmuiat in apa, dupa ce au fost impunse in mai multe locuri. Se curata cartofii si se taie ca pentru cartofi prajiti. Se sareaza bine si apoi se prajesc separat in ulei, la foc mediu. Se scurg de ulei pe un prosop de hirtie.Cind carnea din mincare este f