ZUCCOTTO

retete culinare
Incrediente: Blat: 5 oua, 110 g zahar, 50 g faina, 50 g amidon, 1 lingura coaja de lamiie rasa, 5-6 linguri lichior de portocale
Umplutura: 200 g ciocolata amaruie, 1 l frisca nebatuta, 100 g migdale , 100 g alune macinate, un pachet zahar vanilat, 100 g ciocolata pentru decor

Preparare: Se separa ouale si se bat albusurile spuma. Se adauga treptat, in acest timp, zaharul, in ploaie. Se incorporeaza pe rind galbenusurile. Se amesteca separat faina cu amidonul si coaja de lamiie. Se incorporeaza la albus, amestecindu-se cu grija ca aluatul sa ramina pufos. Se tapeteaza cu hirtie de copt o forma de tort si se repartizeaza aluatul. Se da la cuptorul incins la 175 grade Celsius. Se rastoarna dupa ce s-a copt cu grija dar imediat pe un prosop de buctarie presarat cu zahar si se indeparteaza hirtia de copt. Dupa racirea aluatului, hirtia de

Ultimele produse cu reduceri