Preparare: Carnea se taie bucati si se fierbe cu ceapa, impreuna cu putina sare si o bucata de unt. Dupa ce a fiert, se lasa sa se raceasca si se trece prin masina de tocat carne impreuna cu felia de paine inmuiata in lapte. Se amesteca apoi cu putin unt, cu ouale si verdeata, se sareaza si pipereaza dupa gust.Se ia o forma de budinca, se unge cu unt, se pune o parte din compozitie si se netezeste suprafata. Deasupra se aseaza ciupercile taiate felii si apoi un strat de compozitie, peste care se pune mazarea si restul de compozitie care se netezeste si se stroprste cu zeama in care a fiert carnea si cu unt topit.Se coace la foc
BUDINCA CU CARNE DE MIEL SI LEGUME
Incrediente: 1 kg carne macra de miel; 200 g ceapa; 4 oua; 1 felie paine inmuiata in lapte; 3 linguri smantana; 100 g unt; 200 g ciuperci; 200 g mazare boabe din conserva; sare; piper; 2 legaturi [patrunjel si marar]verdeata tocata.
Preparare: Carnea se taie bucati si se fierbe cu ceapa, impreuna cu putina sare si o bucata de unt. Dupa ce a fiert, se lasa sa se raceasca si se trece prin masina de tocat carne impreuna cu felia de paine inmuiata in lapte. Se amesteca apoi cu putin unt, cu ouale si verdeata, se sareaza si pipereaza dupa gust.Se ia o forma de budinca, se unge cu unt, se pune o parte din compozitie si se netezeste suprafata. Deasupra se aseaza ciupercile taiate felii si apoi un strat de compozitie, peste care se pune mazarea si restul de compozitie care se netezeste si se stroprste cu zeama in care a fiert carnea si cu unt topit.Se coace la foc
Preparare: Carnea se taie bucati si se fierbe cu ceapa, impreuna cu putina sare si o bucata de unt. Dupa ce a fiert, se lasa sa se raceasca si se trece prin masina de tocat carne impreuna cu felia de paine inmuiata in lapte. Se amesteca apoi cu putin unt, cu ouale si verdeata, se sareaza si pipereaza dupa gust.Se ia o forma de budinca, se unge cu unt, se pune o parte din compozitie si se netezeste suprafata. Deasupra se aseaza ciupercile taiate felii si apoi un strat de compozitie, peste care se pune mazarea si restul de compozitie care se netezeste si se stroprste cu zeama in care a fiert carnea si cu unt topit.Se coace la foc