BRANZA MARINATA CU USTUROI

retete culinare
Incrediente: 300-350 GR telemea sau feta, 1 1/2 cana otet, 2 linguri boabe de piper usor sfaramate, 6 boabe de ienibahar, 1 gogosar in otet, 2 linguri miere, 4 catei usturoi, 2 crengute cimbru, 3 foi dafin, 1 1/2 cana ulei [de preferabil de masline, presat la rece]
Preparare: Se taie cubulete de 1/5 cm branza, si se feliaza foarte subtire ustuoiul. Se sfarama cu ciocanul de snitele boabele de piper, daca sunt intregi. Boabele de ienibahar, se pun intregi. Gogosarul se taie in felii subtiri, iar mierea, se dizolva in otet. Se pune intr-un borcan mare de 1-1,2 l un strat de cubulete de branza, apoi se presoara cu feliute de ustuoi, boabe de piper, bucatele de cimbru si de foaie de dafin, apoi cu feliute de gogosar. Punem al doiea strat de branza, si continuam tot asa pana se umple borcanul. Turnam apoi otetul cald, inchidem borc

Ultimele produse cu reduceri