BLAT DE TORT CU FRUCTE CONFIATE

Incrediente: 75 g curmale fara samburi, 75 g prune uscate [nu afumate] fara samburi, 3 linguri dulceata din coji de portocale [sau 2 linguri de coaja de portocala confiata si 1 lingura de miere], 4 linguri cu varf migdale macinate, 4 linguri de pesmet, 1-2 linguri cu faina, 2 oua, 1 lingura de zahar, 250 ml smantana, 100 g stafide, 1/2 lingurita praf de copt, 2 linguri miere de albine, 1/2 lingurita scortisoara, 1 varf de cutit cuisoare
Preparare: Se pun la blender curmalele si prunele fara samburi, dulceta de portocale, stafidele, smantana ,mierea si zaharul. Se tine pana se maruntesc fructele uscate, apoi se varsa intr-un castron si se adauga si restul ingredientelor.UYltima se adauga faina, 1 sau 2 linguri atat cat sa fie un aluat foarte moale care sa curga ca pentru chec. Se unge cu margarina o tava si se tapeteaza cu pesmet, apoi se da la cuptor pana se

Ultimele produse cu reduceri