PRAJITURA ANGELA

Incrediente: Blat:75 g curmale fara samburi, 75 g prune uscate [nu afumate] fara samburi, 3 linguri dulceata din coji de portocale [sau 2 linguri de coaja de portocala confiata si 1 lingura de miere], 4 linguri cu varf migdale macinate, 4 linguri de pesmet, 1-2 linguri cu faina, 2 oua, 1 lingura de zahar, 250 ml smantana, 100 g stafide, 1/2 lingurita praf de copt, 2 linguri miere de albine, 1/2 lingurita scortisoara, 1 varf de cutit cuisoare
Crema de ciocolata: 400 g ciocolata de menaj, 400 g lapte condensat [sau frisca lichida], 10 g gelatina, 3 linguri de zahar, cateva picaturi esenta tare de migdale, 2 galbenusuri

Preparare: Se pun la blender curmalele si prunele fara samburi, dulceta de portocale, stafidele, smantana ,mierea si zaharul. Se tine pana se maruntesc fructele uscate, apoi se varsa intr-un castron si se adauga si restul ingredientelor.UYltima

Ultimele produse cu reduceri