1 kg vinete, 1/2 kg carne de miel tocata, 10 ardei verzi, iaurt amestecat cu usturoi si sare, 2 ls
boia iute (ardei rosu iute pisat), 3 ls unt
1 kg vinete, 1/2 kg carne de miel tocata, 10 ardei verzi, iaurt amestecat cu usturoi si sare, 2 ls
boia iute (ardei rosu iute pisat), 3 ls unt
5 pulpe de pui, 1 pahar de vin rosu , 2 linguri de miere de albine, 3 linguri de soia, 3 catei de usturoi pisati, sare, piper, boia de ardei iute, 1 lingura de vegeta, 2 linguri de ulei de uns tava si pulpele
Se spala pulpele si se usuca cu un servetel de hirtie. Se amesteca toate produsele, se ung pulpele si se lasa la marinat peste noapte.
e incalzeste cuptorul la 200 de grade, se unge tava cu o lingura de ulei, se aseaza pulpelesi se toarna deasupra sosul de marinata. Se intorc din cind in cind. Dupa 40-50 de minutese ung pulpele cu o lingura de ulei si se pun la grill pentru 10 minute.