SUPITA DE LA 1 AN

500 ml apa 1/4 ceapa, 1/4 morcov, 1/4 patrunjel, 1/4 pastarnac, 1 /2rosie, 1/4 cartof, 1/4 dovlecel, [si/sau 1 legatura loboda, cateva flori de conopida, spanac],2 lingurite gris frunze fragede de patrunjel, zeama de lamaie, caimac, smantana, 1 ou fiert sare putinaSe curata zarzavaturile, se taie bucati, si se pastreaza proportia prin care morcovul reprezinta o treime din totalul zarzavaturilor; Se pun in apa rece si se fierb cam 40 minute intr-un vas acoperit; Cand zarzavaturile sunt bine inmuiate se paseaza si apoi supa se strecoara; Zeama obtinuta se pune din nou la fiert impreuna cu 2 lingurite de gris adaugate in ploaie; Se fierbe inca 15 minute: Se stinge focul si se adauga zeama de lamaie dupa gust si caimac sau smantana; Se mai poate adauga un galbenus de ou fiert si bine pasat

Ultimele produse cu reduceri