RSS feeds

Sub titlul 'Retete Culinare RSS' veti gasi de acum inainte, in coloana din dreapta, link-uri catre feed-urile sitului Retete Culinare Diverse. Acestea sunt gazduite de catre Google, prin serviciul sau FeedBurner si vor afisa reclame de la Google, insa acestea nu vor afecta citirea articolelor de catre dvs. si nici continutul feed-urilor.
Astfel, continutul sitului poate fi imprumutat de catre alte situri (oricine e liber sa preia feed-urile) si de catre cititorii ce utilizeaza programe gen [link=http://www.feedreader.com/download]Feedreader[/link]. Pentru cei care nu stiu, Feedreader este un program gratuit ce permite citirea feed-urilor; exista si alte programe similare.
Iar daca va intrebati la ce va fi de folos aceast lucru:
- puteti adauga, prin intermediul feed-urilor noastre, continut gratuit si interesant siturilor dvs., daca sunteti proprietar de sit;
- puteti afla doar ultimele articole de pe sit, daca sunteti un cititor al sitului nostru si nu doriti sa navigati pe sit din diverse motive.Articolele ce pot fi preluate in format RSS sunt:
Retete Culinare
Termeni Gastronomici
Enciclopedia Culinara
Forum Culinar
Sfatul Zilei
Stiati Ca...

Ultimele produse cu reduceri