MENIU DE CRACIUN TRADITIONAL ROMANESC

1-PLATOU RECE - ORDEFURI
telemea, cascaval Rucar, sunculita taraneasca, toba , leber [daca se poate de casa], rosii, castraveti, 1 salata verde, ardei gras
Se dispun pe frunzede salata verde, telemeaua feliute, cascavalul, sunculita, toba si leberul,alternate cu rondele de rosii, felii de castarveti si de ardei grasi.
2-RACITURA CU CARNE DE PORC
Gasiti reteta la pagina de mai jos
http://retete-culinare-diverse.ro/reteta_culinara_nr_10259.1.0.html
3-BORS DE PERISOARE CU ROSII
Gasiti reteta la pagina de mai jos
http://retete-culinare- diverse.ro/v1/plugins/recipe_menu/ recipes.php?0.view.54
4-SARMALE CU CARNE AMESTEC SI VARZA MURATA
Gasiti reteta la pagina de mai jos
http://retete-culinare-diverse.ro/v1/plugins/recipe_menu/recipes.php?0.view.3057
5-FRIPTURA DE PORC CU CARTOFI SI MUJDEI
Gasiti reteta la pagina de mai jos
http://retete-culinare-diverse.ro/v1/plugins/recipe_menu/recipes.php?0.view.4754
Friptura se serveste odata cu carnati proaspeti prajiti si cu legume murate sau in otet.
6-COZONAC CU NUCA
Gasiti reteta la pagina de mai jos
http://retete-culinare-diverse.ro/v1/plugins/recipe_menu/recipes.php?0.view.4457
7-TURTE PENTRU CACIUN
Gasiti reteta la pagina de mai jos
http://retete-culinare-diverse.ro/v1/plugins/recipe_menu/recipes.php?0.view.1438

Ultimele produse cu reduceri