MACARONADA CU SOS DE BACON SI FETA - lectia de gatit 94

Buna ziua! Astazi vom mai pregati o macaronada, cu sos rosu cu afumatura. Eu am folosit bacon, dar puteti inlocui cu muschiulet afumat, costita sau kaiser.

MACARONADA CU SOS DE BACON SI FETA

poza reteta culinara

Pentru aceasta reteta avem nevoie de 1 pachet de 500 gr de spaghetti, 200 gr branza feta, 300 gr bacon, 2 cutii de rosii decojite tocate [400 gr fiecare], 1 ceapa mare sau 2 mai mici, 1 ardei gras mare, sau 2 mai mici, 1 fir de zahar [1/2 lingurita], sare, piper negru.
Daca doriti sa urmariti fotografiile si reteta pas cu pas dati click pe butonul 'deschide' de mai jos.
1-Pentru inceput, taiem cubulete bacon-ul, tocam fin ceapa, si taiem feliute subtiri ardeiul.
poza reteta culinara

2-Rumenim in tigaie fara ulei pentru 2-3 minute baconul, apoi il tragem deoparte si in grasimea formata, calim ceapa si ardeii pana devin sticloase putin. Adaugam apoi rosiile tocate....
poza reteta culinara

3-...si continuam fierberea pana se leaga sosul si se moaie legumele. Adaugam baconul, zaharul, si lasam sa mai fiarba cateva minute.
poza reteta culinara

4-Separat fierbem spaghetele conform instructiunilor de pe pachet, si le scurgem bine, apoi le clatim cu putina apa rece.
poza reteta culinara

5-Separat taiem cubulete braza feta [pe care putem sa o inlocuim cu telemea].
poza reteta culinara

6-Servim macaroanele in felul urmator: punem pe o farfurie cateva cubulete de branza, punem macaroanele deasupra...
poza reteta culinara

7-...apoi turnam si sosul de rosii cu bacon.
poza reteta culinara

Pofta buna!poza reteta culinara

Ultimele produse cu reduceri