Blogul se duce la blogspot

Blogul sitului nostru, acela care importa si afiseaza feed-uri de pe alte situri culinare va fi desfiintat in cel mai scurt timp. Scriptul folosit (Wordpress) a inceput sa nu mai functioneze cum trebuie si nu mai afiseaza link-urile catre paginile articolelor preluate. Iar acest lucru poate fi suparator pentru unii webmasteri care, in schimbul preluarii feed-urilor, asteapta cel putin un link-back, nu-i asa?
De aceea preferam sa-l desfiintam complet, pentru a nu deranja pe nimeni.
Am dorit sa fie, si a fost pana acum, o sursa de informatie in plus pentru vizitatorii sitului nostru; totusi, deoarece am ajuns la 10000+ retete culinare, e greu de crezut ca cineva are nevoie de alte informatii.
Dar, in principal, nefunctionalitatea Wordpress-ului ne face sa desfiintam blogul.
Momentan, blogul redirectioneaza catre noul nostru blog gazduit de blogpost, care este nou nout, deci gol. In timp, noul blog va indexa, in acelasi mod, retetele culinare de pe siturile romanesti ce vor permite acest lucru prin intermediul feed-urilor lor.
O zi buna!

[link=http://retete-culinare-diverse.ro/blog]Vechiul blog[/link] - [link=http://retete-culinare-diverse.blogspot.com/]Noul Blog[/link]

Ultimele produse cu reduceri