AMFETAMINELE in pastilele de slabit

Amfetaminele sunt substante chimice care maresc viteza de reactie a corpului. Ele fac inima sa lucreze mai repede si pompeaza adrenalina in sistem ceea ce ne face sa ne simtim mai puternici,euforici,energici si ca efect imediat taie si pofta de mancare. Acesta este si motivul pentru care au fost folosite la fabricarea pastilelor de slabit. Ceea ce era ignorat de multi consumatori, era tocmai faptul ca amfetaminele care sunt folosite in farmacologie provoaca atat dependenta fizica cat si psihica de aceea in multe tari daca nu in majoritatea, medicamentele care contin si amfetamine se elibereaza numai pe baza de reteta.
Amfetaminele nu sunt numai un medicament ci si un drog periculos, de multe ori omercializata ilegal.Cel mai comun tip de amfetamine este amfetamina sulfat. Aceasta este o pudra produsa ilegal, cu concentratii intre 6% si 10% puritate care provoaca un surplus de extraenergie pentru 6-10 ore, previne somnul, reduce apetitul, mareste viteza inimii, accelereaza respiratia si dilata pupilele.
Datorita numeroaselor efecte adverse,medicamentele de orice fel care contin amfetamine nu trebuie administrate dupa ureche si numai dupa sfatul si prescriptia doctorului, deoarece dupa cum ati citit si in presa pot cauza pana si moartea.Consumatorii care sunt obisnuiti cu doze mari risca sa dezvolte crize de halucinatii, deziluzii si paranoia,precum si afectarea vaselor de sange, a inimii.
Sfatul meu este sa slabiti pe baza unei diete sanatoase si sa va feriti de 'pastilele minune' care pot da rezultate pe moment dar nu fara reactii adverse, si cu riscul de a reveni rapid la acelasi nr. de kilograme dupa incetarea administrarii lor.

Ultimele produse cu reduceri