7 Sfaturi pentru slabirea prin reducerea grasimilor

Cele mai multe metode de regim alimentar pentru a combate obezitatea, s-au concentrat pe reducerea aportului de grasimi, din cauza unor diferente semnificative a volumului de energie ridicat pe care ilasigura grasimile, comparativ cu carbohidratii si proteinele. Un aport crescut de grasimi (i special de grasimi saturate si de colesterol) poate duce la diverse boli, cum ar fi bolile cardiovasculare, in timp ce,in acelasi timp, aprovizioneaza organismul cu foarte multa energie, adica multe multe calorii. Exista multe modalitati de a reduce aportul grasimilor, pentru a controla si caloriile pe care le luam. Modul corect pentru acest lucru este de a-i asigura organismului cantitatea de lipide necesara.
.

Sapte instructiuni pentru slabirea prin reducerea grasimilor din alimentatie:

1. Reducerea consumului de alimente de origine animala,carnea, produsele lactate si ouale sunt alimente bogate in grasimi saturate si colesterol.
2. Eliminati consumul alimentelor preambalate si al conservelor. Cele mai multe sunt alimente bogate
in grasimi.
3. Alegeti produse cu continut scazut de grasimi, dar nu complet (0%).
4. Consumati lactate cu continut scazut de grasimi in fiecare zi, in special iaurt si lapte care
sunt mult mai scazute i grasime decat branzeturile sau smantana.
5. Nu consumati mai mult de 3 oua pe saptamana. Un ou acopera tot necesarul recomandat de colesterol pentru o zi intreaga.
6. Cea mai buna alegere pentru grasime este uleiul de masline . Acesta contine i cea mai mare parte de grasimi saturate, care reduc nivelul colesterolului .
7. Mariti consumul de alimente leguminoase[linte,fasole,mazare], gatind natural cu ulei de masline si
adaugand-ul spre sfarsitul gatitului, chiar inainte de a lua mancarea de pe foc. Amintiti-va insa, ca la fel ca toate grasimile si uleiul contine ulei 9oo calorii la 100 gram astfel incat nu abuzati de el.
Nu sunt sanatoase toate grasimile vegetale.. Ele pot fi mai sanatoase decat cele saturate, dar sunt multe grasimi vegetale, care datorita prelucrarii industriale, nu sunt o alegere sanatoasa. . Deci, urmati un regim alimentar i care grasimile nu vor depasi 30-35% din caloriile zilnice .

Ultimele produse cu reduceri