VINETE EXOTICE

Incrediente: 3 vinete mari [ cca 1 kg], 5 rosii mari [ cca 1 kg], 3 cepe mari, 200 g ulei de masline,1 lingurita de scortisoara, 1 varf de cutit nucsoara, 400 g branza feta
Preparare: Se taie cuburi de cca 2-3 cm vinetele necuratate de coaja si rosiile oparite si curatate de coaja. Ceapa se toaca marunt apoi se rumeneste in ulei. Intr-o tava larga se amesteca rosiile cu vinetele si ceapa,apoi se da la cuptor la 200 de grade [pentru cca 1 ora]. Se amesteca la fiecare 20 de minute pana se moaie si rosiile si vinetele.Cu 20 de minute inainte de a fi gata, se pune scortisoara si nucsoara,se sareaza si se pipereaza, se amesteca bine,apoi se dispun deasupra cubuletele de branza feta. Se mai da 20 de minute la cuptor,apoi se servesc calde.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri