CIOCOLATA CU COCOS

Incrediente: 80 gr zahar, 70 gr unt, 200 gr frisca lichida, 200 gr fulgi de nuca de cocos,
Glazura: 300 gr ciocolata amaruie sau de menaj



Preparare: Untul, frisca si zaharul se pun toate intr-o craticioara,la foc mic. Amestecam tot timpul pana se topeste zaharul, dupa care tragem craticioara la o parte de pe foc si adaugam nuca de cocos. Intindem un dreptunghi cam de 2 cm inaltime, pe care il lasam cam 15 minute la rece. Dupa acest ragaz taiem dreptunghiul in fasii cam de 2 cm latime si 5 lungime si le lasam toata noaptea sa le imbracam in ciocolata a doua zi. Topim ciocolata la bain marie. Luam cate un bastonas pe rand si il scufundam in ciocolata si il punem ori pe un gratar la racit ori pe hartie de copt.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri