TURTE DE PASTARNAC CU PASTA DE BRANZA

Incrediente: Pentru sos:
250g. branza de vaci, 100g.smantana, 5 linguri lapte, 1 legatura ceapa verde,taiata marunt,;
Pentru turte:
450g. pastarnac ras, 1 ceapa tocata marunt, 2 catei de usturoi, zdrobiti, 4 linguri lapte, 100g. nuci taiate, 50g. pesmet,50 g faina,1 ou, 125g.unt;

Preparare: Se amesteca branza de vaci cu smantana, laptele si ceapa verde, sare si piper. Se pune intr-un vas pastarnacul ras, ceapa, usturoiul si laptele, se fierbe innabusit la foc mic, amestecand din cand in cand, timp de 15 minute. Se ia de pe foc si se adauga nucile,oul,faina si pesmetul. Se coc 8 turte de 2 cm. grosime in unt incins. Clatitele se servesc cu sosul de branza deasupra.

Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri