Sirop facut din apa 150 ml si zahar 300 g ,plus esente de vanilie.
Crema: 4 oua, 25g gelatina, 200ml lapte, 250g zahar, vanilie, 500g frisca, 1 pachetel zahar vanilat.
1 plic tort jelee
Preparare: Galbenusurile se mixeaza cu putina sare pana se albesc.Albusurile se mixeaza si ele cu zaharul pana rezulta o bezea.Se adauga galbenusurile peste bezea,amestecandu-se cu grija cu o lingura de lemn.Apoi se adauga si faina amestecata cu praful de copt.Se toarna in tava unsa cu unt si tapetata cu faina .Se coace la 180 grade.Dupa ce il scoatem din cuptor,il lasam sa se mai raceasca pe un gratar apoi il taiem in doua si fiecare foaie,la randul ei o insiropam cu un sirop facut din apa si zahar,plus esente.
Crema:
Albusurile se bat spuma,se pun 250g zahar si vanilia. Se adauga galbenusuril